Concactiva

Serveis que oferim

El servei de suport a l’emprenedoria de Concactiva compta amb un equip de tècnics amb una llarga trajectòria professional  ajudant al teixit emprenedor de la Conca de Barberà. Concactiva compta i gestiona una àmplia oferta de recursos i infraestructures a disposició dels emprenedors. La nostra entitat està reconeguda pel Departament d’Empresa i Coneixement  per desenvolupar el conjunt de serveis que ofereix el Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria vinculat a la Xarxa Catalunya Emprèn.

Catàleg de serveis:

  • Informació i orientació: Explicació del catàleg de serveis de l’entitat per tal que els tècnics i emprenedors trobin l’encaix que ajudi a desenvolupar el projecte empresarial.
  • Assessorament:  Reunions individualitzades per  estudiar el model de negoci i validar-lo mitjançant la redacció de plans d’empresa i estudis de viabilitat que ajudin a les emprenedores a definir millor el seu projecte i a posar-lo en funcionament. 
  • Formació dirigida a persones emprenedores: S’ofereix a les persones emprenedores i  empreses la possibilitat de participar en accions formatives en diferents àmbits de la gestió empresarial.
  • Serveis de Vivers d’Empresa i Espai Coworking: Actualment Concactiva gestiona un conjunt 4 vivers d’empresa, 3 d’ells especialitzats.. L’objectiu és facilitar l’inici de noves activitats empresarials a través d’una sèrie de serveis complementaris adaptats a les necessitats de la persona emprenedora.
  • Cerca de finançament i ajuts: Informació de les diferents possibilitats de finançament bancari  i alternatiu que millor s’adaptin a cada projecte. 
  • Ajuts i subvencions: informació i ajut a la tramitació d’ajuts disponibles als que es puguin acollir les persones emprenedores per tal de desenvolupar el seu projecte empresarial.
  • Serveis a la consolidació: Seguiment tècnic del projecte empresarial per maximitzar les possibilitats  de consolidació empresarial.
  • Serveis facilitadors de traspàs de negoci: Concactiva forma part de la xarxa d’entitats del Programa Reempresa per facilitar la cessió de negocis en funcionament. Aquest fet afavoreix la continuïtat de les empreses ja existents i una oportunitat d’ocupació per a les persones emprenedores.
  • Assessorament especialitzat en el foment de cooperatives: el personal tècnic de l’Ateneneu Coopratiu del Camp t’assessorarà en totes les qüestions que afecten a la constitució i funcionament de la fórmula cooperativa.  

 

Contacta amb el departament

amb el suport de:

AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE