Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

Aula Mentor


Aula Mentor és un programa de formació online no reglada, flexible i amb tutorització personalitzada, dirigit a persones adultes majors de 18 anys amb un extens catàleg de cursos amb els quals poder ampliar les seves competències personals i professionals. La iniciativa està promoguda pel Ministerio de Educación y Formación Profesional en col·laboració amb altres institucions públiques i privades tan nacionals com internacionals. 

  1. Escull el teu curs: accedeix al menúde Cursos, on trobaràs més de 170 classificats per àrees formatives. 
  2. Contacta amb la teva aula: accedeix al menú Aules del web, a través del cercador, troba la teva aula més propera i contacta-hi per què et puguin resoldre tots els dubtes que puguis tindre.
  3. Matricula't: consulta amb l'administrador el funcionamient del curso. A nivell general la informació relacionada amb aquest aspecte la podràs trobar al menú Matrícula del web.
  4. Cost dels cursos: actualment el preu del curs es de 24€ mensuals, sent la matrícula inicial de 2 mesos (excepte en els cursos amb certificació de 30 hores que és d'un mes). Posteriorment podràs prosseguir els cursos destinant més temps mitjantçant recàrregues mensuals de 24€.
  5. Duració dels cursos: els cursos es realitzen a distància, tenint un temps de duració flexible depenent del que dedica cada estudiant.
  6. Examen i oficialitat: un cop superat l'examen presencial, s'obté un certificat d'aprofitament emès pel Ministerio de Educación y Formación Profesional.

L'oferta de cursos d' Aula Mentor està formada por més de 200 cursos tant per la millora de les competències bàsiques i la promoció de l'aprenentatge al llarg de la vida com cursos referenciats al Catálogo Nacional de las Cualificaciones Profesionales. Tots aquests cursos estan organitzats en àrees formatives i professionals.

- Tota l'oferta formativa: Oferta formativa