Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

CCOO de Catalunya inaugura un nou espai a les instal•lacions de Concactiva


Aquest dijous 14 d’ocubre el sindicat CCOO ha inaugurat un nou espai a les instal·lacions de Concactiva, al carrer Daroca número 1 de Montblanc. El despatx, serà el centre de reunió de CCOO a la Conca de Barberà i a la provincia de Tarragona.

 

A les 10h. ha iniciat l’acte amb la benvinguda dels membres de Concactiva a les següents autoritats de CCOO: Secretari General de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco Serradilla, la Secretaria General de la Unió Intercomarcal de CCOO de Tarragona, Mercè Puig Cañellas, el Secretari d’assessorament i Gabinet Tècnic Jurídic de Catalunya, Enrique Rodríguez, la Diputada delegada d’Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer Cervelló, el Conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Josep M. Vidal Minguella i el Director del Centre d’Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà, Concactiva. Jordi París Gabarró.

 

Seguidament, s’ha realitzat una presentació a càrrec de Jordi París, director de Concactiva, d’introducció de què és l’organisme de Promoció Econòmica Concactiva a tots els assitents. Per finalitzar amb una visita a totes les instal·lacions, el nou despatx de CCOO i l’obrador compartit de cuina Espai Cuina.

 

Per finalitzar, a les 12h. S’ha realitzat la reunió de delegades i delegats de CCOO de la comarca a la Sala d’actes.