Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

Concactiva i el SOC subvencionen amb 10.000 euros les empreses que contractin aturats de la comarca


Tret de sortida a la nova edició del programa 30Plus per afavorir l’ocupabilitat de les persones de 30 anys o més que estiguin a l’atur

 

Concactiva i el SOC inauguren a la Conca de Barberà la nova edició del programa 30Plus, un dels projectes principals de l’organisme comarcal per a millorar l’ocupació a la comarca així com ajudar al teixit empresarial, especialment les petites empreses i microempreses.

 

Després de l’èxit de les darreres edicions, amb les 25 places cobertes en pocs mesos, a partir d’aquesta setmana se n’ofereixen 25 places més amb una quantiosa subvenció que arriba a superar els 10.000 euros si les empreses contracten a jornada completa durant un mínim de 9 mesos.

 

Aquest projecte pretén generar nous llocs de treball dirigits a un col·lectiu que sovint té dificultats al’hora de trobar feina. Així, tot i que el programa 30Plus està destinat a les persones en situació d’atur a partir dels 30 anys, aquesta nova edició limita les places per edats, reservant més de la meitat de les places per a majors de 45 anys.

 

Qualsevol empresa pot dirigir-se a Concactiva per a participar al programa, tenint en compte que les contractacions han de ser de qualitat, és a dir d’un mínim de 6 mesos, sense la participació d’intermediaris o empreses de treball temporal, amb un mínim també de mitja jornada i amb el compromís de formar a la persona treballadora un mínim de 20 hores. L’acceptació  com a empresa participant ha de ser sempre amb anterioritat a la contractació, i amb un procés de selecció on hi participi l’organisme de promoció econòmica del Consell Comarcal.