Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

Curs Màrqueting i Comercialització per a Emprenedores del sector de la Cervesa


Seguim amb les formacions especialitzades amb el sector de la cervesa artesana amb el Curs de Màrqueting i Comercialització per a emprenedores.
 
En aquesta formació es plantejaran les preguntes inicials que tot emprenedor s’ha de formular abans de començar el seu projecte. A partir d’aquí, farem un recorregut pels diferents models de negoci i pels canals on es poden promoure i comercialitzar productes. En aquest context s'emmarca la nostra proposta formativa pel Viver de Cerveses Baseactiva de Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà.
 
El dinamitzador responsable de impartir la formació és: Carles Mera @Carlesmera
− Formador, comunicador i conferenciant especialitzat en màrqueting i comercialització
- Tècnic en Màrqueting i comunicació especialitzat en el sector turístic i agroalimentari.
- Tècnic en Màrqueting digital, comerç electrònic, e-business i e-consultoria − Blogger especialitzat en Marketing i Comunicació http://carlesmera.net.
 
La formació constarà de 20 hores repartides en 4 dissabtes al matí, de 9h a 14h:
- Dissabte 24 de setembre
- Dissabte 1 d'octubre
- Dissabte 8 d'octubre
- Dissabte 15 d'octubre
 
Objectius:
• Treballar per la professionalització, tot dinamitzant accions de formació i motivació.
• Capacitar a professionals per a dinamitzar i executar accions de promoció i comercialització dels seus projectes empresarial.
• Donar les eines de màrqueting i comunicació elementals que les PIMES han d’implementar pel seu creixement empresarial
• Potenciar accions de creació de marca i de promoció.
• Aprendre a crear una estratègia comercial
• Conèixer el mercat digital i els nous canals per a la comercialització.
• Buscar nous formats, noves d'estratègies, pensades per connectar amb nous consumidors.
• Crear sinèrgies entre els diferents emprenedors de la comarca, per incentivar projectes de co-creació.
▪ Treballar per la innovació.

A qui va dirigida aquesta acció:
Aquesta acció està especialment planificada pels viveristes de l’obrador de cervesa de Baseactiva de la Conca de Barberà.

Metodologia de treball:
Aquest projecte està dissenyat per aconseguir resultats, mitjançant mètodes Learning by doing. Totes les accions estan pensades amb la finalitat de que els coneixements adquirits es puguin aplicar directament a la realitat dels emprenedors que participen en el projecte.
Totes les accions planificades són eminentment pràctiques i estan especialitzades pel sector de la cervesa.
Cada acció és presentarà prèviament a la persona tècnica encarregada de supervisar el projecte.

Si es creu oportú, es podran adaptar els continguts a les necessitats del moment o a les demandes dels tècnics encarregats del seguiment.

Al finalitzar cada àmbit de treball, es realitzarà una avaluació per tal d’analitzar com ha funcionat i posar en comú els resultats de les accions realitzades

 
El curs és totalment gratuït, es tracta d'una actuació cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea en el Marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, Objectiu d'Inversió en creixement i Ocupació.