Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

El 25 de Maig comencen les Preinscripcions del CFGS d’Energies Renovables a La Conca de Barberà


El Cicle Formatiu de Grau Superior d’Energies Renovables de l’Institut Martí l’Humà que es porta a terme a Concactiva, Montblanc, obre preinscripcions demà 25 de maig i fins el 31.

 

El Cicle és en la modalitat dual i té una durada de dos anys. Les energies renovables és un sector que està molt a l’alça i es preveu que hi puguin haver moltes sortides laborals en el futur. Es tracta d’un gran impuls per la comarca ja que servirà per “reciclar” les empreses del sector, la tan benvolguda arribada de joves d’arreu, la retenció del talent de casa nostra... El fet de ser Formació Dual s’estableixen una sèrie de sinèrgies amb les empreses de la comarca i del voltant per dotar-los en el futur de personal qualificat del territori que en aquests moments no hi és.

És el primer cicle superior de la comarca que ja prepara el seu segon curs, després d’un primer any amb bona acceptació per part de l’alumnat.

Ampli ventall de sortides professionals

Amb l’obtenció del cicle, els alumnes podran desenvolupar tasques d’oficina técnica i de manteniment d’instal·lacions. Actualment, el sector reclama cobrir necessitats laborals amb treballadors qualificats.

Des del professorat, s’està treballant activament per col·laborar amb empreses del territori per desenvolupar projectes de la comarca.

Per inscriure’t, entra a: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-superior/preinscriute/