Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

El Viver de Cervesa de Baseactiva a Catalunya Ràdio


Ahir 12 d’Abril, Catalunya Ràdio es va fer ressó de l’Obrador de cerveses artesanes Baseactiva. El programa “El Primer Sector” va realizar un reportatge del futur viver de cervesa de la Conca de Barberà.

El programa de Catalunya Ràdio explica aquest projecte impulsat per Concactiva i l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt que és un nou espai que es vol posar en funcionament per impulsar iniciatives emprenedores al voltant de l’elaboració de cervesa artesanal de qualitat que tanta projecció té actualment.

La Conca de Barberà és un territori amb grans extensions de cereal i on s’han detectat necessitats de diversificació econòmica i amb interès per l’elaboració d’aquest tipus de producte.

L’Obrador vol ser un espai catalitzador i facilitador perquè durant un determinat període de temps, les persones puguin utilitzar aquest espai i la maquinària per experimentar, elaborar i vendre les cerveses que s’hi elaboraran, amb acompanyament i minimitzat riscos.

Al reportatge, el tècnic de Concactiva de Vivers d’Empresa Jordi Giné i Marc Solé alumne del 1r. Curs de Cervesa de Baseactiva i possible emprenedor expliquen la seva experiència i els seus objectius i intencions.

Pots recuperar el reportatge aquí:

https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-primer-sector/un-viver-de-productors-de-cervesa-artesana-a-la-conca-de-barbera-un-impuls-a-lemprenedoria/audio/1098035/