Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

Els alumnes del Curs d’Elaboració a la Indústria Alimentària realitzen la formació de Carretillers al Viver de Cava de Montblanc


El Curs d’Operacions Auxiliars d’Elaboració a la Indústria Alimentària subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) s’està duent a terme a la seu de Concactiva de Montblanc des del mes de març, abril i s’allargarà fins al maig.

 

El curs té una durada de 340 hores, 40 de les quals seran pràctiques en una important empresa del sector alimentari de la comarca, Europastry. L’horari és de matins i durant tota la setmana passada els alumnes que estan realitzant la formació van poder fer els cursos oficials de carretons elevadors frontals, retràctils i apiladors portats a terme sota la norma UNE. En aquesta part del curs fan les parts pràctiques i teòriques dels cursos de carretillers totalment gratuïtes i integrades al Curs d’Elaboració a la Indústria Alimentària. Per poder realitzar les pràctiques amb garanties, el personal de Concactiva ha gestionat el desplaçament de tota la maquinària fins a Montblanc, on els alumnes han pogut realitzar les tasques que el professorat li encomanava al Viver de Cava, situat a la Cooperativa Agrícola de Montblanc.

 

En les pròximes setmanes, els alumnes seguiran amb la seva evolució al Curs d’Operacions Auxiliars d’Elaboració a la Indústria Alimentària a l’Espai Cuina de Concactiva per, posteriorment, realitzar les pràctiques a Europastry.

 

Aquestes  accions estan finançades pel SOC, el SEPE i el Fons Social Europeu.