Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

Gerard Pons, de Cerveses La Renaixença, 1r. Viverista de la història de Baseactiva


L’espluguí Gerard Pons amb el suport del seu soci Anuar Imlahi, cervesers artesans i creadors de Cerveses La Renaixença, seran els 1r. Usuaris del Viver de Cerveses Artesanes Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt.

Pons ha realitzat tots els cursos formatius realitzats a Baseactiva i fins ara elaborava de manera “amateur” al seu domicili. Van començar l’any 2020 per passar en l’actualitat a fer la primera cocció de cervesa de 300 litres, que espera comercialitzar durant la Festa de la cervesa de l’Espluga de Francolí, el pròxim 24 de setembre.

Durant aquesta elaboració, Gerard Pons ha comptat amb la col•laboració per part de Concactiva de Sergi Torres, formador i propietari de Cerveses Segarreta. Pons, a Baseactiva, ha pogut realitzar tots els procesos, tan a l’hora de produïr com embotellar amb registre sanitari.

L’Obrador de Cerveses Artesanes Baseactiva a Santa Coloma de Queralt es va inaugurar el 2021 i s’ha posat en funcionament aquest 2022. L’espai està tenint molt bona acollida i referma la importància dels vivers territorialitzats com una eina potent d’impuls a l’emprenedoria.

A Baseactiva ja s’han realitzat diferents tipus de cursos d’elaboració de cervesa, de coaching per a noves empreses i en breu se’n portarà a terme un de 20 hores de Màrqueting i Comercialització per a empreses cerveseres.