Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00
Fotografia de Josep Ardila (Ràdio Montblanc)

Inici dels cicles d’Energies Renovables i Elaboració de Productes Alimentaris de la Conca de Barberà


Aquesta setmana han iniciat els diferents Cicles de Grau Mitjà i Superior a les instal·lacions de Concactiva, a Montblanc. Els cicles es porten a terme gràcies a la cooperació entre l’Institut Martí l’Humà de Montblanc i Concactiva. El CFGM d’Elaboració de Productes Alimentaris ja és la quarta edició i pel que fa al CFGS d’Energies Renovables és la primera.

Els Cicles són de modalitat dual i tenen una durada de dos anys. Tant les energies renovables com l’alimentari són sectors que estan molt a l’alça i es preveu que hi puguin haver moltes sortides laborals en un futur. Es tractarà d’un gran impuls per la comarca ja que servirà per “reciclar” les empreses del sector, la tan benvolguda arribada de joves d’arreu, la retenció del talent de casa nostra... El fet de ser Formació Dual s’estableixen una sèrie de sinèrgies amb les empreses de la comarca i del voltant per dotar-los en el futur de personal qualificat del territori que en aquests moments no hi és.

Les dues opcions formatives que es realitzen a l’Espai Cuina i a les aules de Concactiva, han tingut una gran rebuda per part dels estudiants que provenen tan de la Conca de Barberà com d’altres punts de Catalunya i comunitats veïnes.