Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

Jordi París, reconegut amb el Premi Cambra de Comerç de Reus


Jordi París, director de l’Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà  “Concactiva”, va rebre ahir al vespre el Premi Cambra Reus en reconeixement a la seva trajectòria. El jurat dels Premis Cambra, va decidir atorgar un dels premis d’honor per distingir la trajectòria i la carrera professional de Jordi París,  que des del seu àmbit ha fet empresa i territori de manera exemplar i rigorosa. París, tècnic de referència de l’Administració local i comarcal, ha dedicat temps i esforços a construir una sòlida estructura d’ajut i col·laboració empresarial de primera magnitud. Ha rebut en tot moment la confiança dels representants polítics que han ocupat la presidència del seu organisme i que a partir de la capacitat de treballar en xarxa ha estat capaç de traslladar una gran dosi de generositat el seu model d’èxit en d’altres comarques del territori Cambra Reus.

En declaracions, Jordi París destaca: “vaig recollir el premi gràcies a un conjunt de persones que durant molts anys han format i formen l'equip de Concactiva. I dic persones perquè més enllà de treballadores i treballadors, la implicació en el projecte va més enllà d'un lloc de treball i ens ha portat fins a on som avui en dia. També entenc que és gràcies a tots els representants polítics del Consell Comarcal que han tingut responsabilitats a Concactiva. Més enllà dels colors polítics sempre s'ha recolzat la propostes tècniques i s'ha fet tot el possible per tirar endavant projectes valents que han situat Concactiva, per la seva activitat, suport als municipis, vivers, obradors, formació,...com a referent. Moltes gràcies a tothom.

Els Premis Cambra Reus 2021 van ser l’acte central del 135è aniversari de la corporació que s’ha celebrat, amb més de seixanta actes programats arreu del territori corporatiu, durant el darrer trimestre de l’any passat

La gala, que es va realitzar a l’auditori Antoni Gaudí de Fira de Reus, va servir per reconèixer 45 realitats empresarials d’arreu de les cinc comarques que conformen l’àmbit d’influència de la corporació. D’aquesta manera la corporació Cambra de Reus vol posar en valor les figures que posen en valor el territori a nivell internacional com un indret privilegiat en el món de l’art i la cultura.

En l’àmbit Conca de Barberà, cal destacar les distincions rebudes a Agropecuària Coperal i Secció de Crèdit (Santa Coloma de Queralt), el Càmping Serra de Prades (Vilanova de Prades), l’Institut Martí l’Humà (Montblanc), la Unió de Botiguers de l’Espluga de Francolí (Espluga de Francolí) i a Bon Preu Esclat (Montblanc) per la seva nova implantació logística a Montblanc.

La convocatòria va tenir caràcter solidari ja que els assistents van poder fer les seves aportacions per fer possible el nou parc infantil de l’escola d’educació especial Nostra Sra. del Mar de Reus. En paral·lel també hi haurà, atenent les actuals circumstàncies, diverses mencions al conflicte bèl·lic que es viu a Ucraïna i on la Cambra, alineada amb la resta de corporacions de l’estat espanyol, també realitza una campanya de suport per ajudar a la població afectada.