Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

La Cambra de Comerç de Reus i Concactiva uneixen esforços i obren una oficina a la Conca

● La delegació cameral ha visitat Concactiva, l’organisme de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Conca, amb qui ja s’estan obrint vies de col•laboració


El Ple de la Cambra ha celebrat avui la segona sessió del present mandat, que va començar el passat mes de maig. I ho ha fet a la històrica Cooperativa Vinícola de Sarral (Conca de Barberà). Una acció que s’emmarca en la política de descentralització i proximitat al territori de la institució que compta a la seva demarcació amb cinc comarques: Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta. Les sessions del Ple i del Comitè Executiu de la Cambra se celebraran habitualment de manera itinerant per aquestes 5 comarques.

Abans del Ple, la visita a la Conca de Barberà ha començat amb una visita a la seu de Concactiva, l’organisme de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. El president de la Cambra, Jordi Just, ha posat en valor que “ser propers a les empreses de tot el territori és una de les nostres prioritats en aquest mandat i portar el nostre plenari pel territori simbolitza aquesta línia d’acció”.

Una declaració d’intencions que es concreta ja amb “la col·laboració amb Concactiva, que té cadira al Ple de la Cambra i amb qui estem treballant en diverses línies, com la formació, el suport a la internacionalització o la creació d’una oficina descentralitzada de la Cambra que apropi els nostres serveis a les empreses de la Conca de Barberà”.

En aquest sentit, el delegat de la Cambra a la comarca, Àngel Torija, s’ha mostrat molt confiat en què “aquestes polítiques de proximitat es traduiran en una recuperació del sentiment de pertinença del teixit empresarial de la Conca de Barberà a la Cambra de Reus, a banda que entre tots plegats tenim molts reptes pels que treballar en benefici de la competitivitat de les empreses”.