Concactiva
1 Gener, Dijous, 01:00

Visita dels representats del Consell Comarcal del Baix Ebre a Concactiva


Aquest dimecres 27 d’ocubre diferents representants del Consell Comarcal del Baix Ebre s’han desplaçat a les instal·lacions de Concactiva, al carrer Daroca número 1 de Montblanc, per crear xarxa i col·laborar directament en diferents temes que afecten ambues conselleries de promoció econòmica de les comarques.

A les 11.30h. s’ha iniciat la visita amb una explicació de Jordi París, director de Concactiva, on ha presentat tots els serveis que s’ofereixen a Concactiva amb especial atenció en els vivers especialitzats que es gestionen com l’Espai Cuina, el Viver de Celleristes, el Molí d’Oli, Baseactiva i el Viver de Cava.

Seguidament, s’han desplaçat a l’Espai Cuina, ubicat a les mateixes instal·lacions de Concactiva, per veure al detall com es gestiona i s’estructura l’obrador de productes agroalimentaris. La gestió de l’Espai Cuina ha sigut el principal tema tractat durant la visita ja que des del Consell Comarcal del Baix Ebre estan realitzant un projecte semblant de producció de productes alimentaris.

A la reunió hi han assistit la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà Carme Pallàs, el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà Josep Maria Vidal, el gerent del Consell Comarcal de la Conca de Barberà Ramon Palou, el director de Concactiva Jordi París, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre Xavier Faura, la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Ebre Laura Verge i la gerent del Consell Comarcal del Baix Ebre Neus Guiu.