Concactiva
Logo Viver de Celleristes de la Conca de Barberà

Viver de Celleristes de la Conca de Barberà

Dins l’antiga seu de la Societat Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca, fundada l’any 1894, i que té l’honor de ser la primera que es va constituir a Catalunya i a l’Estat Espanyol, hi trobem el Viver de  Celleristes de la Conca de Barberà.

Després de molts anys en desús, l’any 2007 es van arranjar i dotar d’equipaments les instal·lacions d’aquesta antiga cooperativa agrícola, per instal·lar-hi el primer Viver d’Empreses vitivinícoles que s’ha implantat mai a l’Estat.

La creació del Viver de Celleristes fa ressorgir, cent vint anys després,  l’esperit emprenedor una vegada més, amb una iniciativa pionera impulsada conjuntament per  l’Ajuntament de Barberà de la Conca,  la Cooperativa agrícola de Barberà de la Conca el Consell Comarcal i la DO Conca de Barberà. Aquesta iniciativa es materialitza l’any 2007 amb la finalització de les obres de la primera fase de construcció i una capacitat inicial per acollir a 6 empreses. Posteriorment s’ha realitzat ampliacions com les obres de l’any 2010 que van permetre doblar la capacitat de producció, situant-se actualment als 100.000Kg aproximadament.

El Viver està destinat a persones emprenedores que vulguin desenvolupar un projecte empresarial dins el sector vitivinícola d’una manera singular i minimitzant els riscos inicials que suposa la creació d’una empresa d’aquestes característiques. La durada de les empreses és limitada i passat un temps les empreses han de ser capaces de validar el seu model de negoci, treure el seu producte al mercat i tenir massa crítica suficient que garanteixi la continuïtat del projecte sense la cobertura del Viver.

Els objectius principals del Viver són els de fomentar la creació d’empreses i llocs de treball que dinamitzin el sector vitivinícola i donin un alt valor afegit als productes que s’hi elaboren.  

Les inversions per a la millora dels serveis i la competitivitat de les empreses és constant i la finalitat de les empreses que en formen part, és la d’oferir productes clarament  diferenciats i de  gran qualitat, a l’empara de les denominacions d’origen DO Conca de Barberà i DO Catalunya.

Serveis del Viver de Celleristes

El primer viver del sector que es centra amb aquells joves emprenedors que volen crear una empresa vitivinícola

Assessorament i formació

Informació, assessorament i formació empresarial als emprenedors i a les empreses allotjades

Promoció i difusió

Accions de difusió per donar a conèixer les iniciatives empresarials

Seguiment i control

Seguiment del projecte empresarial

Lloguer d'espais i maquinària

Cessió de les instal·lacions i infraestructures per la realització del procés d’elaboració

Veure més Serveis

Instal·lacions del Viver de Celleristes

Viver Celleristes

Carrer del Comerç, 2
43422 Barberà de la Conca
Telf.: 977 86 13 38

amb el suport de:

AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE