Concactiva

Concactiva

Viverisme

Concactiva

Coworking

Concactiva

Lloguer d'espais

Serveis de Concactiva

Treballem per la dinamització econòmica i rural de la Conca de Barberà. Emprenedoria, Ocupació, Innovació, Empresa, Viverisme, Territori, Habitatge, Formació.

El viver d'empreses CONCACTIVA és un espai d'àmbit comarcal situat a Montblanc que ajuda a les persones emprenedores i les empreses de nova creació a iniciar amb garanties el seu projecte de negoci. És un espai equipat amb les últimes tecnologies que ofereix un indret on desenvolupar la seva activitat de la millor forma possible. La instal·lació al viver també permet beneficiar-se de l'assessorament per la creació i consolidació empresarial per part dels tècnics de l'entitat.

El viver d'empreses Concactiva té com públic objectiu aquelles empreses que presentin un projecte viable i que necessitin un espai on iniciar l'activitat. Des de Concactiva es prioritzen les empreses innovadores i emmarcades dins d'algun dels sectors emergents i d'alt valor afegit.

Concactiva treballa per dinamitzar el teixit econòmic de la comarca i donar suport a les persones emprenedores i a les empreses oferint-los espais i assessorament amb l'objectiu d'aconseguir l'èxit empresarial.

Llistat de serveis

Serveis que ofereix Concactiva

Viverisme

Lloguer d'espais per a la creació i consolidació d'empreses

Concactiva ofereix 10 espais per a la creació de nous projectes empresarials i la consolidació d'empreses al territori. Aquests estan preparats per a empreses del sector serveis i professionals liberals.

Espai Coworking

Sala de treball compartit per a nous emprenedors

Concactiva ofereix la possibilitat de treballar en un espai compartit entre diferents emprenedors, sigui de forma continuada o esporàdica. Aquest espai està preparat per al desenvolupament dels treballs dels autònoms amb un mínim cost per l'emprenedor, permetent iniciar l'activitat de la forma més fàcil possible.

Lloguer d'espais

Quatre espais diferents per trobar el més adequat

Concactiva té quatre espais diferents disponibles per empreses o autònoms que no puguin desenvolupar certes activitats als seus locals per un preu molt ajustat. Disposa de sala de reunions per a 12 persones, una sala d'actes per a 60 persones i dues aules de formació.

amb el suport de:

AMB EL SUPORT DE AMB EL SUPORT DE